A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відкрили новий ФАП

Дата: 13.08.2020 11:29
Кількість переглядів: 1205

Фото без опису

Вперше за останні 10 років в Бахмутському районі відремонтували і відкрили новий фельдшерсько- акушерський пункт в селі Калинівка.

Приємна подія стала можливою завдяки співпраці Калинівської сільської ради на чолі з головою Наталією Бойко ,Бахмутської РДА та Бахмутської районної ради. За ініціативою голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної до програми соціально-економічного розвитку району був внесений захід по ремонту квартири, яку виділила сільська рада під розташування медичної установи. Депутатський корпус підтримав таку пропозицію і рішенням районної ради були виділені кошти у сумі 575 тисяч грн.

На відкриття ФАПу запросили всіх причетних до доброї справи: голову Бахмутської РДА Тетяну Єрохіну, депутата районної ради Тетяну Колесник, директора КП «Прогрес» Олександра Шевченка, директора КНП “ЦПМСД Бахмутської районної ради” Андрія Петриченка. Мешканці села прийшли також на відкриття пункту. Зі словами подяки та привітання до всіх присутніх звернулися Наталія Бойко, Тетяна Єрохіна, Тетяна Колесник. О. Сергій звернувся з промовою до селян та гостей. Після святкового розрізання стрічки всі оглянули відремонтоване приміщення та обговорили подальшу роботу медичної установи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора