A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мешканці Бахмутського району подякували рятувальникам за допомогу

Дата: 13.08.2020 07:48
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна подякувала рятувальникам зведеного підрозділу Головного управління ДСНС України у Рівненській області за відремонтовані покрівлі від імені мешканців і вручила Подяку.

За час роботи рятувальники виконали великий обсяг роботи, до речі все виконувалось якісно і швидко. За весь час відрядження від домовласників надходили тільки слова подяки, за що і подякувала рятувальників Тетяна Єрохіна. Зі свого боку керівник підрозділу підполковник Сиривко Олександр подякував райдержадміністрацію за організований прийом: організацію проживання в гідних умовах і якісне харчування, навіть за можливість побувати на екскурсіях.

Силами особового складу ДПРЗ-23 та ДПРЗ-8 ГУ ДСНС України у Донецькій області будуть продовжені ремонтні роботи по Бахмутському району, у тому числі по Травневому та Гладосово. По цим населеним пунктам отримано підтверджений «Режим тиші» від штабу ООС. Це питання розглядалося штабом ООС спільно з департаментом цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи майже місяць. І нарешті отримано позитивну відповідь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора