A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі вітали молодь з Міжнародним Днем молоді

Дата: 12.08.2020 15:52
Кількість переглядів: 709

Фото без опису

12 серпня 2020 року щорічно відзначається Міжнародний День молоді,  у зв’язку  з цим голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в рамках робочої поїздки відвідала Молодіжний центр «Вітер змін» смт.Миронівський при КЗ «Миронівський селищний Палац  культури» та Молодіжний  центр «Імпульс» м.Світлодарськ при КЗ «Світлодарський  Палац культури» де пройшли зустрічі з молоддю. Вітаючи молодь Тетяна Єрохіна наголосила:«Щиро вітаю вас з Міжнародним Днем молоді. Кожне нове молоде покоління вносить свій внесок у розвиток  своєї громади та  нашого району. Особливість сучасного світу полягає в стрімкому розвитку технологій і комунікацій, змінах в освіті, суспільному устрої. І саме молодь повинна брати активну участь у реалізації  нових ідей, примножуючи все те позитивне, що створено раніше. Ми докладаємо усіх зусиль, щоб разом із молоддю знаходити ефективні рішення у реалізації  молодіжної політики, створювати умови для самореалізації особистості, національно-патріотичного виховання дітей і молоді. Сьогодні та завжди бажаю вам впевненості у власних силах, терпіння, напору у досягненні мети. Молодості все підвладне в цьому світі, так давайте ж зберігати її в серцях, нехай вона веде Вас, відкриваючи нові можливості, окрилюючи душу».  

Спілкуючись з молоддю  та працівниками молодіжних центрів Тетяна Єрохіна відмітила: «Зі свого боку Бахмутська райдержадміністрація приділяє увагу питанням молодіжної політики та створенню молодіжних центрів у Бахмутському районі. Так 2 молодіжних центра, які у нас відкриті та  працюють  створенні завдяки фінансовій підтримці у 2017-2018 роках з обласного бюджету - 1868 тис.грн, районного бюджету – 384 тис.грн., також частину коштів були надані місцевими бюджетами  Світлодарської міської ради – 50 тис.грн. та Миронівської селищної ради -100 тис.грн. Але я вважаю, що наповнення молодіжних центрів буде продовжено.»

Святковий день не може відбуватися без приємних подарунків, тому від імені  «Центру захисту інформаційного простору України», який підпорядкований Міністерству культури та інформаційної політики та  Донецької облдержадміністрації, голова райдержадміністрації Тетяна Єрохина  передала комплекти книг Молодіжному центру «Вітер змін» смт.Миронівський та Молодіжному центру «Імпульс» м.Світлодарськ, які працюють поблизу лінії розмежування. У кожному комплекті – понад 40 книжок про історію України, видатних українців та події АТО/ООС. При цьому Тетяна Єрохина відмітила: «Книги - це скарб, який розповідає про визначних українців, найбільші трагедії та досягнення у нашій історії. Дуже не хотілося би, щоб ці книжки не стояли на полицях у офісах, їх мають читати люди та молодь. Погляньте тут багато цікавих книжок. Про історичні постаті. Про життя Донбасу та сучасну війну. Наразі у кожному молодіжному центрі буде створена  сучасна бібліотека для того, щоб молодь не тільки читала книжки, але й мала можливість їх обговорювати. Я дуже вдячна керівникам центрів, які і надалі продовжують працювати за будь-яких умов, і сподіваюсь, що ці книжки стануть їм у нагоді».

Під час робочої зустрічі на адресу Тетяни Іванівни надійшло ряд питань  від мешканців смт.Миронівський, міста Світлодарська, які взяти до уваги та роботи, оскільки потребують оперативного вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора