A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Медицина Бахмутського району отримала нове обладнання

Дата: 12.08.2020 13:23
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

Для Луганської амбулаторії КНП “ЦПМСД Бахмутської районної ради” за рахунок коштів державного бюджету (90%) та районного бюджету (10%) був придбаний “Мобільний діагностичний комплекс”. Його вартість складає майже 110 тисяч грн.

Під час робочої поїздки голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна разом з головним лікарем Андрієм Петриченко передали комплекс лікарю Наталії Лимар. Тепер у мешканців Луганського і прилеглих населених пунктів буде можливість зробити різні види досліджень: електрокардіографічне дослідження, вимірювання насиченості крові киснем та частоти пульсу, вимірювання артеріального тиску, вимірювання температури, вимірювання рівня глюкози, клінічний аналіз сечі, дослідження функції дихання, дослідження поверхні шкіри (дерматоскоп), аускультація звуків.

Під час зустрічі Тетяна Єрохіна повідомила, що і надалі адміністрація і комунальне некомерційне підприємство будуть співпрацювати з міжнародним и організаціями і з обласним департаментом з питань покращення і укріплення матеріально-технічної бази амбулаторій. Результатом співпраці стали відремонтовані кабінети, обладнання, можливе покращення і стану автопарку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора