A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Діти Бахмутського району отримали подарунки від митників

Дата: 12.08.2020 10:41
Кількість переглядів: 767

Фото без опису

Голова бахмутської РДА Тетяна Єрохіна під час зустрічі з дітьми та опікунами смт Луганське та смт Миронівський передала подарунки від Одеської митної служби та розповіла про діючі програми в районі.

Завдяки співпраці Донецької ОДА та районної держадміністрації з міжнародними організаціями, установами та підприємствами дітям пільгової категорії неодноразово надавалась допомога, як у вигляді канцелярії , так і одягом, іграшками. Керівник району також запропонувала опікунам не відмовлятися від оздоровчих путівок, які надаються протягом року. Вже зараз кожний представник дитини може написати заяву про намір оздоровитися, цими питаннями займається УПСЗН ( під час виїзних прийомів) .

Під час зустрічі від мешканців надійшло кілька питань стосовно розбудови інфраструктури, ремонту будинків та доріг. Тетяна Єрохіна поділилася гарними новинами: підготовкою до ремонту малої спортивної зали у Миронівській ЗОШ 2 , організаційними моментами до нового навчального року, щоб 1 вересня школи відчинили свої двері для учнів. Також двом опікунам та батькам було рекомендовано звернутися до відділу освіти за допомогою по оформленню пакету документів в спеціалізований учбовий заклад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора