A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорили питання завершення відновлювальних робіт

Дата: 11.08.2020 14:12
Кількість переглядів: 563

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з представниками підрозділів ДСНС та місцевих рад з питання продовження робіт по відновленню будинків за рахунок обласного матеріального резерву.

Рятувальники зведеного підрозділу Головного управління ДСНС України у Рівненській області майже два місяці надавали допомогу мешканцям Бахмутського району по відновленню покрівель. За цей час спільно з мешканцями та службовцями військово-цивільного співробітництва в смт Луганське, смт Миронівський відновлено 107 будинків. Під час реалізації програми багато власників домогосподарств виявили бажання самостійно відремонтувати будинки, що значно прискорило роботи.

Керівництво ДПРЗ-23 та ДПРЗ-8 ГУ ДСНС України у Донецькій області під час зустрічі зазначили, що великий обсяг роботи було виконано колегами. На сьогодні дві бригади місцевих загонів також беруть участь у відновленні будинків та території району. На сьогодні ведуться роботи по завершенню ремонту покрівлі в смт Миронівський, наступними стануть будівлі у м. Світлодарськ та с. Кодема (фельдшерський пункт).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора