A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі завершується реалізація проекту по придбанню житла

Дата: 11.08.2020 09:56
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

17 квартир  було придбано дітям-сиротам за рахунок субвенції з державного бюджету – такий результат праці служб Бахмутської райдержадміністрації  в пілотній програмі.

11 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районної комісії з питань формування пропозицій щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбане житло або призначено грошову компенсацію та об’єктів, на які буде спрямована субвенція.

07 серпня 2020 року комісією було проведено обстеження квартири, яку планується придбати за кошти субвенції з державного бюджету в м. Бахмут для дитини-сироти.

На засіданні члени комісії переглянули фото-звіт про обстеження квартири, обговорили питання стосовно її технічного стану, умов проживання, наявної документації на житло.

За результатами роботи комісії, з урахуванням результатів обстеження, було прийнято позитивне рішення щодо придбання квартири.

Ще 2 особи мають право на придбання квартири, на сьогодні ведеться підготовча робота по реалізації їх права на придбання житла.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора