A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На КПВВ «Майорськ» запрацює ЦНАП

Дата: 10.08.2020 14:36
Кількість переглядів: 974

Фото без опису

Нараду з питань обладнання КПВВ Сервісними центрами провели заступники голови Донецької ОДА Вадим Філашкін та Денис Клюшников.

Представники профільних департаментів довели інформацію до райдержадміністрацій стосовно майбутніх робіт по облаштуванню КПВВ. На сьогодні допомогу в створенні належних умов на контрольних пунктах вїзду-виїзду надають 4 міжнародних організації. Саме завдяки їм на територіях КПВВ є зона очікування, для прикордонників та інших служб поставлені модулі. Зараз розглядається питання можливості розташування сервісних центрів, які будуть в себе включати: ЦНАП, банківське відділення, відділення поштового зв’язку, фельдшерський пункт, аптеки, санітарно-гігієнічні вузли.

Для того, щоб запровадити цей проєкт необхідно вчинити ряд дій, по перше вирішити питання відводу землі. З метою ознайомлення ситуації голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна разом з заступником Володимиром Кувикіним побували на території КПВВ, оцінили можливості розташування і зручності для людей. Відповідні пропозиції будуть направлені до Донецької ОДА.

За інформацією від Донецької ОДА на цьому тижні до Сіверська буде доставлений автомобіль – мобільний ЦНАП. Саме фахівці цього ЦНАПу будуть надавати послуги мешканцям смт Зайцево, а також громадянам, які будуть прибувати у справах з тимчасово окупованої території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора