A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Впровадження проектів за рахунок коштів районного бюджету, розроблених інститутами громадського суспільства, в Бахмутському районі продовжується

Дата: 10.08.2020 12:38
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

Громадська організація «Ветерани України міста Світлодарськ» в межах програми, розробленої інститутом громадського суспільства «Наш біль і пам'ять», відвідали Ізюмський храм, чоловічий монастир Піщанської ікони Божої Матері, купіль біля нього. Група ветеранів набирали воду, занурювалися в купелі. Ходили по красивих місцях навколо монастиря. На зворотньому шляху заїжджали в Святогірську Лавру, де насолоджувалися природою, відпочивали, відвідали Лавру. Ветерани побували на горі Кременець. Це найвища точка Харківщини. У ветеранів залишилсь багато позитивних вражень та емоцій. Впровадження цього проекту дало тільки найкращі відчуття та емоції.

6 серпня 2020 року члени громадської організації "Союз - Чорнобиль міста Світлодарськ" в рамках проекту "Добра справа" за рахунок коштів з районного бюджету здійснили обзорну екскурсію по території Святогірської Лаври. Потім продовжили відпочинок на пляжі річки. Всі дуже задоволені відпочинком і щиро вдячні Бахмутській районній державній адміністрації і Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації за таку можливість заряджатися позитивними емоціями.

Голова громадської організації «Союз - Чорнобиль міста Світлодарськ»

Голова Громадської організації «Ветерани України міста Світлодарськ»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора