A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Гаряча лінія голови Бахмутської РДА

Дата: 10.08.2020 11:59
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна  відповіла на питання мешканців району під час проведення гарячої телефонної лінії.

Одразу декілька громадян з міста Світлодарськ запитали ,чи будуть вибори в майбутню Світлодарську ОТГ. Тетяна Єрохіна повідомила, що 8 серпня 2020 року ЦВК прийняла постанову № 161 «Про неможливість проведення перших виборів депутатів окремих сільських, селищних, міських рад Донецької і Луганської областей та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року». У цьому переліку є і Світлодарська ОТГ.

На сьогодні всі повноваження райдержаміністрації та міської ради залишаються без змін, і всі програми і проекти, які повинні реалізуватися, будуть завершені. Також керівник району зазначила, що і надалі особисто буде допомагати громадам у вирішенні питань і залучати міжнародні та благодійні організації до співпраці.

Мешканка Часів Яру поскаржилася на відсутність пільгових медикаментів в аптеці. Голова райдержадміністрації повідомила що на найближчий сесії буде розглядатися питання виділення додаткових коштів, фінансове управління подало вже відповідний проект рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора