A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі підготували план евакуації майбутньої ОТГ

Дата: 07.08.2020 11:44
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації провела робочу зустріч з представниками АКТЕДА з питання обговорення плану евакуації населення  майбутньої ОТГ. В засіданні взяли участь секретар Світлодарської міської ради Віталій Воронкевич, представники ДПРЗ -23 ДСНС України в Донецькій області. 

Тетяна Єрохіна подякувала учасникам зустрічі за надання допомоги в розробці Плану евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій. Зі свого боку представники організації зазначили про необхідність додаткових інформаційних матеріалів та зазначили, що у найближчий час будуть розглядатися пропозиції по забезпеченню майбутньої громади системою оповіщення.

Великий обсяг роботи зробили фахівці сил ДСНС, що значно покращило якість документу, а саме керівний склад ДПРЗ-23 ГУ ДСНС України у Донецькій області Григорій Роменьский та Олексій Горшков.

Асистенти проекту та технічний координатор DRR АКТЕД Україна зазначили, що на сьогодні між адміністрацією, місцевими радами гарні комунікаційні зв’язки, що дало конкретний результат.

В найближчий час організація надасть допомогу ще в одному проекті, за що Бахмутська РДА висловлює заздалегідь вдячність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора