A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На лінію розмежування в Бахмутському районі завезли будматеріали

Дата: 07.08.2020 10:44
Кількість переглядів: 685

Голова Бахмутської РДА району Тетяна Єрохіна спільно з заступником Володимиром Кувикіним,представниками КП «Первомайське», військово-цивільного співробітництва групи Світлодарськ та 23 ДПРЗ ГУ ДСНС у Донецькій області передали мешканцям селища Травневе будівельні матеріали.

Ще 11 домогосподарств вирішили своїми силами відновити покрівлі, про це вони повідомили під час зустрічі з заступником голови Донецької ОДА Вадимом Філашкіним. Бахмутська РДА оперативно вирішила питання і за допомогою місцевих мешканців, фахівців комунального підприємства зробили розрахунок потреби. Питання необхідно було розглянути швидко, щоб люди могли у літню пору розпочати і завершити ремонти, а також, щоб не чекати на будматеріал , бо потреба в ньому по області велика. З районного матеріального резерву голова РДА виділила паливо для підвозу шиферу та інших будівельних матеріалів до кожного подвір’я. Завдяки допомозі військових, як і в минулий раз, та залучення сил ДСНС будівельні матеріали, а це майже 1000 листів шиферу, руберойд, цвяхи, оцинковка, допомогли мешканцям у розвантаженні.

  • Вже 3 місяць ми  беремо участь у обласній програмі відновлення будинків, для нас це дебют, але є певні результати. Ми кожний день моніторимо ситуацію, і не можемо зволікати, бо час йде. Тому і прийняли рішення доставити людям будматеріали, щоб вони могли теж розпочати роботи, у разі можливості та необхідності ДСНС нададуть допомогу. Дуже хотілося , щоб і місцева рада підключилася до цього питання, але зауважу необхідно оперативно реагувати на різні ситуації і відповідально ставитися до питання, бо вартість всіх матеріалів складає сотні тисяч. Дуже вдячна всім, хто допомагає у цій справі, і вдячна, що сьогодні супроводжували мене і подбали про безпеку.

Зараз тривають роботи по розвантаженню.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора