A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА району Тетяна Єрохіна передала освітянам району маски індивідуального захисту для можливості початку навчального процесу

Дата: 07.08.2020 08:52
Кількість переглядів: 762

1500 тисячі одноразових та 500  тканевих масок  будуть розподілені серед  вчителів та вихователів учбових закладів, які знаходяться в управлінні освіти Бахмутської райдержадміністрації. В районі  вживаються всі заходи, щоб розпочати новий навчальний рік за умови дозволу МОН. Відділ освіти розробив посібник та методичні рекомендації  для кожної школи, в межах наявних асигнувань придбав необхідні дезінфектори. Але для повноцінного початку навчального року  необхідно ще дуже багато зробити. Забезпечення закладів освіти засобами індивідуального захисту, в т.ч. антисептиками і дезінфекторами покладено на засновників шкіл, тому на сесії буде розглядаться питання виділення додаткових коштів.

  •  Сьогодні вся наша робота направлена на підготовку шкіл до нового навчального року, ми сподіваємося, що 1 вересня наші школи зустрінуть учнів та педагогів, навіть якщо свято першого дзвоника буде  в форматі  проведення по класам, це набагато краще, ніж біля монітору. Ремонти, закупівля меблів, НУШ , це звичний формат, як і раніше. А ось робота в умовах карантину – це нове. На сьогодні ми ведемо перемовини з міжнародними та благодійними організаціями, стосовно допомоги з їх боку у придбання антисептиків, дезінфекторів та безконтактних термометрів. Вже є попередні домовленості, і перші результати, сьогодні вирішили питання з масками. Сподіваюсь, що зробимо все, щоб наші діти сіли за шкільні парти,  дякую  всім партнерам, - прокоментувала ситуацію Тетяна Єрохіна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора