A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Автопарк освітян Бахмутського района поповнився новими автобусами

Дата: 05.08.2020 14:28
Кількість переглядів: 1758

Фото без опису

За рахунок коштів з державного бюджету (залишки освітньої субвенції) та співфінансування з районного бюджету для Бахмутського району придбано 2 шкільних автобуса.

Одразу два новеньких  шкільних автобуса сьогодні прибули до м. Світлодарськ та смт Миронівський. Їх придбання стало можливим завдяки спільній праці  Бахмутської РДА, відділу освіти Бахмутської РДА та департаменту освіти та науки Донецької ОДА,  бо саме фахівці цих підрозділів обґрунтовували необхідність підвозу учнів та педагогів. Пропозиції Донецької  обласної державної адміністрації щодо використання освітньої субвенції у 2020 році за напрямом «Придбання шкільних автобусів, у тому числі обладнаних місцями для дітей з особливими освітніми потребами», були позитивно розглянуті на рівні міністерства, за що ми висловлюємо подяку колегам.

Вартість двох автотранспортних засобів майже 3 млн 600 грн., такі кошти для бюджету району на сьогодні непідйомні, спів фінансування склало 400 тисяч грн. Слід зазначити, що програма «Шкільний автобус» діє в Бахмутському районі вже багато років, але з часом автопарк старіє і потребує заміни. На автобусах підвозять  дітей дошкільного віку, учнів та педагогів, які проживають у віддалених  населених пунктах.

Представники Миронівської ЗОШ № 1 та Світлодарського НВК на чолі з начальником відділу освіти Світланою Гатченко прийняли автобуси від постачальника.

Для учнів шкіл смт Миронівський та м. Світлодарськ це справжній подарунок до свята 1 вересня. Автобуси будуть задовольняти потреби всіх учнів у разі необхідності без винятку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора