A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Обласна програма відновлення будинків поширюється в Бахмутському районі

Дата: 31.07.2020 13:45
Кількість переглядів: 777

Спільними силами Донецької ОДА, ДСНС, Бахмутської РДА та Луганської селищної ради в районі вже відновлено 90 будинків. На сьогодні завершується ремонт останніх, а результатом роботи стануть 106 відновлених домогосподарств. Півтора місяця знадобилось, щоб зробити смт Луганське красивішим. До цієї справи долучились і місцеві жителі, що значно прискорило роботи, надили допомогу співробітники цивільно-військового співробітництва.

З метою ознайомлення мешканців району з дією цієї програми та залучення до її участі голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зустрілася з  мешканцями району. Одна з зустрічей відбулася в смт Новолуганське. На сьогодні 60 будинків потребують відновлення покрівель, з них 33 у Травневому  та 14 у Гладосово. 13 домогосподарств з самого Новолуганського увійшли до програми. Але під час зустрічі було з’ясовано, що не всі люди знали про обласну підтримку і виявили бажання скористатися такою можливістю. Керівник району зазначила, що необхідно зібрати необхідні документи та звернутися до сільської ради для формування заявки. За рахунок економії, яка з’явилася  після уточнення списків по іншим населеним пунктам можливо буде відремонтувати покрівлі.

З 10 серпня Новолуганській сільській ради необхідно розпочати організаційні заходи по продовженню відновлювальних робіт у селах та селищах.

Всього по Бахмутському району планується відновити 173 покрівлі. Всі будівельні матеріали та паливо надаються з обласного матеріального резерву.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора