A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі гостро стоїть проблема відновлення електропостачання

Дата: 31.07.2020 13:03
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

Питання відсутності електропостачання в населених пунктах Бахмутського району,а саме в селищах Травневе, Гладосово Новолуганської сільської ради станом на 31 липня залишається відкритим.

Вже 10 днів мешканці двох населених пунктів залишаються без світла. Відновлювальні роботи на лінії розмежування не проводяться у зв’язку з відсутністю «режиму тиші».

Сьогодні під час доставки будівельних матеріалів на селище Травневе голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна  зустрілася з представниками цивільно-військового співробітництва та СЦКК  (спільний центр контролю та координації) групи Світлодарськ з метою обговорення проблеми.

З боку СЦКК вже відправлений 5 лист для встановлення режиму тиші, але відповіді не отримано, що не дозволяє розпочати роботи. Разом з тим українська сторона надала режим тиші для проведення ремонтних робіт на тимчасово неподконтрольній території. Наразі чекають на відповідь. До цього процесу долучилися представники ОБСЄ.

Під час зустрічі обговорили питання можливості використання генераторів. Голова райдержадміністрації  веде перемови щодо цього питання. Генератори дозволять тимчасово підтримати людей у цій ситуації.

Заступник голови Бахмутської РДА Володимир Кувикін розпочав роботу по доставці будівельних матеріалів та визначенню додаткових потреб. Як і було домовлено, 5 домогосподарств самостійно розпочнуть роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора