A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Повідомлення голови Бахмутської РДА стосовно відсутності електропостачання в селищах Бахмутського району

Дата: 29.07.2020 17:08
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

Як голова Бахмутської РДА повідомляю, що питання стосовно відсутності  електропостачання  в населених пунктах Бахмутського району,а саме в селищах Травневе, Гладосово Новолуганської сільської ради знаходиться  на контролі всіх відповідальних служб.

На сьогодні відновлювальні роботи на лінії розмежування можливі тільки за умов дотримання «режиму тиші».

Вже в перші дні, коли сталася  проблема з електропостачанням, я особисто спілкувалася з представниками ПРАТ» Бахмутський аграрний союз» на предмет, чи не проводяться на підприємстві  технічні роботи. Після отримання інформації, що з боку підприємства роботи не проводяться,  була зроблена заявка  до АТ «ДТЕК Донецькі електромережі» Бахмутського РЕМ  та одночасно  направлено листа до Донецької ОДА з приводу встановлення «режиму тиші». З метою оперативного вирішення критичної ситуації Бахмутська РДА тісно співпрацює зі штабом ООС, на оперативному зв’язку з СЦКК (спільний  центр  контролю та координації). Співробітники ДСНС готові долучитися до обстеження території вже сьогодні, але співробітники Бахмутського РЕМ на можуть вийти на відновлювальні роботи без дозволу служби безпеки та наявності режиму тиші.

Зовсім недавно аналогічна ситуація була в смт. Луганське, спільними зусиллями ми вирішили це питання. Сподіваємося, що в найближчий час режим тиші буде офіційно підтверджено і енергетики готові миттєво приступити до відновлювальних робіт та підключення.

У відповідь на анонімні та безпідставні обвинувачення повідомляю, що в управлінні РДА відсутня служба чи організація, яка може виконувати ремонті роботи з електропостачання. Бахмутська РДА працює в межах своїх повноважень і робить все можливе для найскорішого відновлення електропостачання.

Особисто я, як голова Бахмутської РДА, неодноразово з робочими поїздками відвідувала ці населенні пункти і володію інформацію стосовно проблематики в районі.

 

Голова Бахмутської райдержадміністрації                                                     Тетяна ЄРОХІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора