A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі 3-й день ліквідують пожежу

Дата: 29.07.2020 11:54
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

На підставі розпорядження голови Бахмутської райдержадміністрації вирішено надати допомогу місцевим підрозділам ДСНС України у Донецькій області та КП «Веста» у вигляді паливно-мастильних матеріалів з місцевого матеріального резерву з метою ліквідації пожежі полігону твердих побутових відходів  на околиці села Семигір’я .

З 27 липня 2020 року виникло займання сміття на полігоні твердих побутових відходів, який розташований на околиці с. Семигір’я Новолуганської сільської ради Бахмутського району, яке навіть після тушіння через деякий час продовжує тліти та знову займатись, що задимлює прилеглі населені пункти з різким запахом гару в повітрі, що особливо відчутно вночі та вранці.

З боку райдержадміністрації було вирішено надати паливно-мастильні матеріали місцевим підрозділам ДСНС України у Донецькій області, які 3 день працюють по вирішенню проблеми. До справи тушіння також  залучені працівники та техніка КП «Первомайське», КП «Веста». У вирішенні питання також приймає участь Вуглегірська ТЕС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора