A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 22.07.2020 13:56
Кількість переглядів: 580

22 липня в онлайн-режимі проведені засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

      Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 2 заяви. За результатами розгляду документів усім малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна соціальна допомога.

      Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 4 заяви стосовно призначення житлової субсидії та 2 заяви про включення до ЄДАРП і надання пільг за фактичним місцем проживання. Одному заявнику відмовлено, оскільки заявник не працює, не перебуває на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовує можливості, передбачені законодавством, задля покрашення свого матеріального становища.

      На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 68 заяв. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора