A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 22.07.2020 13:56
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

22 липня в онлайн-режимі проведені засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

      Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 2 заяви. За результатами розгляду документів усім малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна соціальна допомога.

      Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 4 заяви стосовно призначення житлової субсидії та 2 заяви про включення до ЄДАРП і надання пільг за фактичним місцем проживання. Одному заявнику відмовлено, оскільки заявник не працює, не перебуває на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовує можливості, передбачені законодавством, задля покрашення свого матеріального становища.

      На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 68 заяв. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора