A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорили питання життєдіяльності району

Дата: 21.07.2020 09:10
Кількість переглядів: 697

Фото без опису

Керівництво Бахмутської РДА  провело зустріч з представниками Управління Верховного комісара у справах біженців ООН на сході України і ГО «Проліска». Під час зустрічі  обговорили кадрові питання, а саме  була представлена новий керівник  локації по Бахмутському району Ганна  Тимофеєва, раніше  адміністрація співпрацювала з Ганною по території  Світлодарська, Травневого .  Також були обговорені найближчі проекти, які планується реалізувати в нас ленних пунктах на лінії розмежування. Серед них це покращення мобільного зв’язку в селі Кодема, розчистка колодязів та продовження підтримки вразливих верств населення.

  Тетяна Єрохіна подякувала  партнерам за допомогу у вирішенні багатьох питань та зі свого боку розповіла про найближчі плани, серед них початок відновлювальних робіт будівлі ФАПУ в селі Кодема, продовження ремонту покрівель, співпраця з міжнародним організаціями по відкриттю ще одного автобусного маршруту та інше.

 За результатами зустрічі було досягнуто домовленостей продовжувати комунікації в режимі щоденного обміну інформацією для оперативного вирішення проблем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора