A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До Бахмутського району доставили матеріали для ремонту дороги

Дата: 21.07.2020 08:58
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

 До селища Травневого був доставлений шлак для підсипки ділянки дороги, яка з’єднує населенні пункти Гладосово, Травневе. Семигіря.

   Під час зустрічі очільника області з мешканцями Бахмутського району обговорювали питання стану дороги, а саме необхідності  завершення її підсипки. За дорученням губернатора Павла Кириленка в найкоротший термін було вирішено питання доставки шлаку.

Голова Бахмутської РДА, заступник голови  спільно з представниками  цивільно-військового співробітництва  групи Світлодарськ особисто зустріли колону машин та супроводили до місця розгрузки. Підсипання розпочнуть на наступному тижні. Дуже важливо своєчасно розпочати роботи до сезону дощів, інакше  мешканці не зможуть  дістатися до Бахмута та до інших місти та селищ

Наступним кроком у вирішенні проблемних питань  населених пунктів на лінії розмежування стане відновлення покрівель. Наразі зараз ведеться робота по доставці будівельних матеріалів в Бахмутський район.

Бахмутська РДА висловлює подяку департаменту  розвитку базових галузевих промисловостей та з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора