A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі пройшов суботник

Дата: 10.07.2020 14:53
Кількість переглядів: 1288

Фото без опису

Всі небайдужі мешканці  Світлодарська підтримали ініціативу голови Бахмутської  райдержадміністрації Тетяни Єрохіної і вийшли на міський суботник.

Першими вийшли  косити траву, фарбувати спортивні споруди та лавки освітяни , чим і задали настрій оточуючим. Представники громадської організації «Діти війни та трудового фронту»  на чолі з Білоноговою Вірою Григорівною вийшли не просто відновлювати тропу здоров’я, а показати молодшому поколінню, як треба працювати. Не залишилися осторонь рятувальники та військові. Силами працівників Вуглегірської ТЕС були прибрані території  біля соціальних об’єктів.

Голова Бахмутської РДА висловлює подяку всім, хто взяв участь у гарній справі: колективам ПАТ «Центренерго Вуглегірська ТЕС»,  ДПРЗ-23 ДСНС України у Донецькій області, групі цивільно-військового співробітництва м. Світлодарська, Світлодарському НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня – гімназія», Світлодарській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, дошкільному навчальному закладу №10 «Веселка», УКП «Веста», Комунальному закладу «Світлодарський міський Палац культури»,  Світлодарському центру дитячої та юнацької творчості, Молодіжному центру «Імпульс», КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», Світлодарській амбулаторії, підприємцям та всім небайдужим мешканцям міста Світлодарськ за активну участь у міському суботнику з благоустрою міста, ГО  «Діти війни та трудового фронту».

Особлива подяка секретарю Світлодарської міської ради Воронкевичу Віталію за організацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора