A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Профілактичний рейд в Бахмутському районі

Дата: 10.07.2020 14:23
Кількість переглядів: 758

Фото без опису

10 липня 2020 року, з метою перевірки інформації щодо насильства над дітьми, службою у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації спільно зі спеціалістами Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та спеціалістами бригади соціально-психологічної допомоги, проведений рейд до ВЦА Зайцеве.

Під час проведення рейду відвідана сім’я, в якій виховуються неповнолітні діти  та яка потребує соціальної підтримки.

За результатами рейду факту насильства над дитиною не підтверджено. З матір’ю проведено профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час, недопущення вживання алкогольних напоїв. Дітям надано матеріальну допомогу у вигляді канцелярських товарів.

Спеціалістами служби завжди ретельно перевіряються факти, викладені в повідомленнях, що стосуються захисту дитини від насильницьких дій, жорстокого поводження з нею, до роботи обов’язково залучаються спеціалісти та психологи Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спеціалісти Бахмутського відділу поліції, медичні працівники, працівники закладів освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора