A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській райдержадміністрації відбулося онлайн засідання комісій з питань призначення державної соціальної допомоги

Дата: 08.07.2020 09:40
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

8 липня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна в  онлайн-режимі провела засідання районних комісій з питань призначення державної соціальної допомоги.

Члени комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям розглянули 3 заяви. За результатами розгляду документів усім малозабезпеченим сім’ям буде призначена державна соціальна допомога.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 6 заяв стосовно призначення житлової субсидії та 3 заяви про включення до ЄДАРП і надання пільг за фактичним місцем проживання. На підставі діючого законодавства за усіма заявами прийняті позитивні рішення.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 62 заяви. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора