A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район продовжує співпрацю з організацією « Врачи мира

Дата: 01.07.2020 14:21
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація вже декілька років співпрацює з міжнародними організаціями і вдячна за допомогу, яка надається  мешканцям району, особливо тим, що проживають у населених пунктах, наближених до лінії розмежування.

З метою можливості впровадження нових соціальних проектів на території району і детального обговорення  їх направленості голова районної адміністрації  Тетяна Єрохіна зустрілася з представниками організації «Врачи мира».

Неля Сурус, фахівець з супроводу діяльності польового координатора, Анастасія Зікас, спеціаліст з психічного здоров’я зупинились на основних напрямках діючих та майбутніх проектів. Зі свого боку керівник району проінформувала про найголовніші соціальні потреби для населення, дала характеристику стану забезпеченості соцпослугами та озвучила головну проблематику. Серед актуальних : транспортне сполучення і підвіз людей з особливими потребами, відсутність аптек в селах, забезпечення питною водою окремих  населених пунктів.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленостей зустрітися на початку серпня вже з розробленою дорожньою карткою. Бахмутська РДА надасть всі необхідні інформаційні та аналітичні матеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора