A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відновлять зони відпочинку

Дата: 30.06.2020 15:45
Кількість переглядів: 1526

Фото без опису

За багато чисельними зверненнями мешканців району голова Бахмутської РДА  Тетяна Єрохіна ініціювала відновлення зон відпочинку біля водоймищ.

З проханням допомогти у благоустрої дитячого пляжу звернувся активний мешканець селища Миронівський , батько одного майбутнього першокласника Олександр . Такі ж питання підняли мешканці Луганського та Міста Світлодарськ. Перші дві машини річного піску вже завезені до Луганського та Світлодарська, наступний рейс  буде до дитячого пляжу Миронівського.

На пляжі керівник району разом с представниками влади Світлодарська зустрілася з відпочиваючими та активними мешканцями міста, які підтримали пропозицію провести суботник та прибрати територію. На жаль, сьогодні в місті багато  звалищ, не вирішено питання вивозу будівельного сміття, саме про це і розповіли мешканці п’яти поверхівок

- Становище комунальних підприємств у  районі дуже складне, недостатньо  власного фінансового ресурсу, є проблеми з кадрами. Сподіваюсь, що спільно з підприємствами та організаціями міста, при підтримці місцевих жителів ми зробимо акцію «Чисте місто», приберемо зони відпочинку, а в подальшому відпрацюємо алгоритм прибирання територій своєчасно. Знаю, що завезеного піску мало, але все починається з малого. Чому саме зараз зайнялись вирішенням питання, бо є комунікація з міською радою Світлодарська і молодь виступила з пропозиціями, зі свого боку в межах наявних можливостей ми підтримаємо гарну справу, - підвела підсумок робочої поїздки Тетяна Єрохіна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора