A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА озвучила головні проблеми сьогодення в районі

Дата: 30.06.2020 11:57
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

Під час робочої наради з керівниками структурних підрозділів голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зупинилась на питаннях життєдіяльності району, серед них декілька проблемних.

На сьогодні повільно ведеться робота містах по виявленню отримувачів соціальних послуг, саме від  достовірності даних залежить можливість отримання людьми  всіх видів допомоги, від натуральної грошової до послуг. З цього приводу управління  праці та соціального захисту населення самостійно буде виявляти контингент.

Детально було вивчене питання виконання бюджету з урахуванням карантинних заходів. На жаль, пільговий період в оподаткуванні та вимушені простої внесли корективи. Також на нараді було наголошено на стан виконавської дисципліни у сфері бюджетного законодавства.

Було обговорене питання порушення вимог карантину під час проведення свят, а саме: спортивні змагання за участю великої кількості людей, відсутність засобів індивідуального захисту. З цього приводу від організаторів будуть заслухані пояснення, для подальшого реагування.

Серед питань освіти залишається гострим  стан підготовки учбових закладів до нового навчального року.

Також було запропоновано головному лікарю КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради» Андрію Петриченку спільно з адміністрацією  опрацювати питання співпраці з  міжнародною організацією  «Врачи мира». Під час наради головному лікарю було вручено Почесну грамоту Донецької обласної державної адміністрації з нагоди Дня медичного працівника.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора