A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутському районі привітали молодь

Дата: 26.06.2020 15:30
Кількість переглядів: 732

Щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року № 323/94 відзначається День молоді, у зв’язку  з цим голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна та начальник відділу культури, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина  Тишакова завітали з привітаннями і почесною місією до колективів Бахмутського районного будинку культури та Молодіжного центру «Імпульс» м.Світлодарськ при КЗ «Світлодарському Палаці культури».

Вітаючи молодь Тетяна Єрохіна наголосила: « Ми пишаємось молоддю Бахмутського району, яка є творчою, креативною та небайдужою до рідного краю. Ми докладаємо усіх зусиль, щоб разом із молоддю знаходити ефективні рішення у реалізації  молодіжної політики, створювати умови для самореалізації особистості, національно-патріотичного виховання дітей і молоді. Бажаємо молоді миру, щасливої долі, гарної перспективи, фізичних та духовних сил, справжнього людського щастя та здійснення усіх планів та мрій».

Від імені управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, голова райдержадміністрації Тетяна Єрохина  урочисто вручила грамоти за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, активну громадянську діяльність, сумлінну працю, професіоналізм  та з нагоди відзначення Дня молоді: Ткаченко Марії Рустамівні - керівнику художної народної студії естрадного співу «Мажор плюс» КЗ «Бахмутський районний будинок культури», Павлусенко Максиму Миколайовичу – керівнику зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Нараяна» КЗ «Світлодарський міський Палац культури». Окремо на обласному рівні були відзначені і молодіжні творчі колективи - студія сучасного танцю «Молодіжний бульвар ПЛЮС»  та  зразковий ансамбль спортивного бального танцю «Нараяна» КЗ «Світлодарський міський Палац культури».

Після нагородження відбулась робоча зустріч голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної з творчими колективами Бахмутського районного будинку культури та Світлодарського Палацу культури. Під час робочої зустрічі на адресу райдержадміністрації була висловлена подяка за підтримку та оперативну допомогу у вирішенні багатьох проблем даних закладів культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора