A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Для служб Бахмутського району – інтереси дітей в пріоритеті

Дата: 24.06.2020 17:13
Кількість переглядів: 561

Фото без опису

З метою вивчення ситуації по захисту прав дітей-сиріт та дітей, які залишились без батьківського піклування, на містах  голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу зустріч з опікунами та представниками місцевих рад.

На сьогодні проблемним залишається питання стану документів , а саме особових справ, які потрапили до району з міста Дебальцеве. Наразі відсутні рішення виконкому про закріплення житла за дітьми, оформлення відбувалися з порушеннями чинного законодавства.  Спільно з представниками Світлодарська та служби  у справах дітей було відпрацьовано кілька справ, результатом стало  оперативне вирішення питання про закріплення житла за дітьми.

Керівник району особисто поспілкувалася з однією з опікунів, з’ясувала проблемні питання та надала необхідну допомогу. Зараз опікун займається пошуком житла для дитини з подальшою подачею пропозицій на розгляд комісії  з питань формування пропозицій щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбане житло або призначено грошову компенсацію, та об’єктів, на які буде спрямована субвенція.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора