A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА обговорили питання підготовки до зими

Дата: 24.06.2020 14:01
Кількість переглядів: 689

Голова  Бахмутської райдержадміністрації  Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з  питання підготовки до нового опалювального сезону у місті Часів Яр.

Представники міської ради Часів Яра,керівник житлово-комунальних підприємств та соціальної сфери  обговорили проблемні питання, що виникають у ході підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури міста Часів Яр селища Калинівка Бахмутського району до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років. Серед них стан підписання актів та паспортів готовності будинків;  погашення заборгованості населення та ВРЖП м. Часів Яр за послуги з теплопостачання та отриману від ПАТ «ЧОК» теплову енергію; встановлення приладів обліку тепла та води у багатоквартирних житлових будинках.

За результатами наради було вирішено, що комбінат готує  промислові котельні ПАТ «ЧОК» для своєчасної подачі тепла споживачам. Паралельно будуть реалізовуватися заходи, які включені до Регіональної програми «Тепло Донеччини» на 2018-2025 роки. Це - реконструкція систем теплопостачання із встановленням систем індивідуального опалення у м Часів Яр Бахмутського району,  будівництво блочно-модульної котельні, яка працює на твердому паливі, м. Часів Яр.

Також голова РДА надала доручення, надати узагальнену інформацію по наявності і потребі к приладах обліку тепла та води  для подальшої роботи з обласною адміністрацією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора