A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район включили до обласної програми «Тепло Донеччини»

Дата: 23.06.2020 15:30
Кількість переглядів: 911

Фото без опису

 

На засіданні колегії облдержадміністрації, яке відбулося 25 червня в режимі онлайн, було обговорене питання  внесення змін до Регіональної програми «Тепло Донеччини» на 2018-2020 роки. До програми було внесено два заходи по району, які розпочнуть реалізовувати в 2020 році :

- реконструкція систем теплопостачання із встановленням систем індивідуального опалення у місті Часів Яр Бахмутського району;

- будівництво блочно-модульної котельні, яка працює на твердому паливі, м. Часів Яр.

Таке рішення було прийняте у звязку з проблемами під час початку опалювального сезону у минулому році.

До регіональної програми також включені заходи по смт Новолуганське, смт Миронівський та м. Світлодарськ терміни реалізації до 2025 року.

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко звернув увагу керівників міст , районів та ОТГ на необхідність активізувати роботу по встановленню приладів обліку тепла та водопостачання. З цього приводу буде проведено робочу нараду з питання щодо підготовки об`єктів житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури міста Часів  Яр та селища Калинівка Бахмутського району до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років.

Також було заслухано та обговорено інформацію «Про стан соціального  захисту дітей в умовах проведення операції Обєднаних сил на території Донецької області».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора