A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі вшанували пам'ять жертв війни

Дата: 22.06.2020 17:14
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

22 червня  в Україні  відзначають День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни. З нагоди цієї дати до пам’ятників та обелісків представники громад, ветеранських організацій та військові поклали квіти та вшанували пам'ять загиблих земляків. Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна разом з головою громадської організації «Бахмутська організація ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку» Людмилою Соколко та  головою Світлоларської міської  ГО «Діти війни та трудового фронту»  Вірою Бєлоноговою поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих у роки війни.

Так сталося, що у ці дні до Світлодарської лікарні потрапила Людмила Іванівна  Жур ,  ветеран, учасник бойових дій. Тетяна Єрохіна відвідала жінку у лікарні , побажала одужання та наголосила на необхідності надання медичної допомоги  у повному обсязі .

У цьому році в районі вперше запрацювала програма підтримки ветеранських організацій. На проведення конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадського суспільства, за рахунок коштів місцевого бюджету виділено 240,0 тис.грн. За результатами проведення відкритого конкурсу із захисту програм перемогу отримали шість громадських організацій, які здійснюють свою діяльність на території Бахмутського району. Взагалі переможці отримали 222,348 тис.грн. Кошти розподілялись відповідно кошторисів наданих проєктів. Вже сьогодні всі громадські організацію втілюють в життя власні проєкти, направленні на підтримку саме ветеранів та мало захищених верств населення відповідних територій. На відповідні цілі вже використано  84,6 тис.грн. Слід зазначити, що до складу організацій входять діти війни, ветерани праці, учасники бойових дій, саме ці люди пережили всі тяго війни. За рахунок коштів придбані продуктові набори та проводяться різноманітні заходи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора