A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Стан підготовки до зими в Бахмутському районі

Дата: 18.06.2020 16:11
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

Керівництво Бахмутської РДА та представники місцевих рад взяли участь у нараді з питань підготовки об’єктів житлово-комунального господарства  до опалювального періоду 2020-2021 років.

Нараду провів директор департаменту житлово-комунального господарства Сергій Гончаренко. Станом на 15 червня з 19 котелень до опалювального періоду підготовлені 5 котелень, що складає 26,3 %, взагалі цей показник нижче загальнообласного. На недостатньому рівні ведуться роботи по підготовці дошкільних закладів освіти, тому власникам необхідно негайно розпочати підготовчі роботи.

Гострим питанням в районі залишається ситуація по Часів Яру, саме в частині опалення будинків та установ від котельних ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат» .

Підприємствами району підготовлено до опалювального періоду 66,9 км теплових мереж, що складає 84,4%, у тому числі відомчих теплових мереж 62,3 км, що складає 94,09 %.

Планами підготовки до опалювального періоду заплановано підготувати 22 бюджетні установи, у тому числі 10 загальноосвітніх шкіл, 10 дошкільних навчальних закладів, 2 лікарні. Станом на 15.06.2020 року на всіх об’єктах ведуться підготовчі роботи.

За результатами наради було рекомендовано активізувати роботу на місцевому рівні, вся відповідальність за підготовку житлового фонду покладена на органи місцевого самоврядування, за соціальну сферу відповідальні органи управління.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора