A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Інформація для ВПО Бахмутського району

Дата: 18.06.2020 10:13
Кількість переглядів: 835

Фото без опису

Кабінет Міністрів України подовжив дію карантинних обмежень до 31 липня 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні в середу 17 червня шляхом внесення змін в низку актів Кабінету Міністрів, якими встановлені карантинні обмеження.

Зокрема, внесені урядовцями зміни передбачають, що якщо закінчення шестимісячного строку виплати допомоги внутрішньо переміщеним особам на проживання припало на період дії карантину та протягом 30 днів з дня його скасування, то призначення допомоги на наступні півроку відбуватиметься без подання відповідної заяви та документів, які були передбачені раніше. Водночас розмір виплати не зміниться. 

Звертаємо увагу отримувачів державної соціальної допомоги внутрішньо переміщеним особам на проживання, що зареєстровані в Бахмутському районі та мають період виплати до 22 червня 2020 року (дати першого етапу адаптивного карантину), кошти будуть зараховані пропорційно періоду виплати.

Також у зв’язку з подовженням адаптивного карантину до 31 липня 2020 року виконання масового перерахунку по продовженню виплати державної соціальної допомоги ВПО на проживання у раніше призначених розмірах буде проведено після доопрацювання програмного забезпечення. Всі суми, недоотримані  внаслідок збігу дат нарахування та виплати із періодами, визначеними карантинними заходами, будуть виплачені в повному обсязі.

Сподіваємось на порозумінні наших одержувачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора