A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА особисто відвідала дитячі садки району

Дата: 16.06.2020 17:00
Кількість переглядів: 734

Фото без опису

З метою вивчення дійсного стану справ по готовності до відкриття дитячих садків в умовах послаблення карантинних заходів голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна відвідала дошкільні заклади.

Першим дитячим садком став «Івушка» Новолуганської сільської ради . Керівник району поспілкувалася з колективом з приводу звернення батьків на «Гарячу лінію» голови райдержадміністрації з населенням з питання довготривалого ремонту та незавершених робіт у зазначеному дитячому садочку.

Спільно з начальником відділу освіти райдержадміністрації Світланою Гатченко Тетяна Єрохіна побувала у групах, оглянула харчоблок та пройшла по всій території закладу. Було з’ясовано, що ремонтні роботи завершені у двох групах, але в аварійному та неналежному стані знаходиться електромережа, а саме електрощитова та харчоблок. Як повідомила завідувачка дитсадка,  всі захисні, антисептичні препарати вже придбані, і батьки хочуть, щоб дитячий садок розпочав роботу. Також слід зазначити, що прилегла територія дитячого садочка силами працівників приведена у належний стан, однак залишаються небезпечними підходи до будівлі, відкритий люк та пошкоджений дитячий майданчик.

Голова райдержадміністрації зазначила, що є необхідність у відкритті, але треба завершити роботи з електрикою, щоб бути спокійними за життя  дітей та персоналу, крім того, до уваги береться висновок комісії по відкриттю. На сьогодні він негативний.

А ось в Луганському дитячому садку вже готові до зустрічі з дітьми , навіть відпрацювали алгоритм прийому. Після обстеження комісії двері дитячого садка будуть відчинені.

16 червня 2020 року дошкільний підрозділ Світлодарського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня – гімназія»  з любов’ю і радістю зустрів  своїх вихованців.

Всі умови щодо відкриття садочка були виконані Бахмутською районною державною адміністрацією та відділом освіти БРДА. Проведено підготовку до часткового відновлення освітнього процесу у дошкільному підрозділі з дотриманням протиепідемічних заходів під час карантину,  забезпечено безконтактними вимірювачами температури, засобами індивідуального захисту та дезінфекції.

Вихователі з гарним настроєм  і посмішками   зустрічали  здорових і веселих діточок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора