A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Майбутні першокласники Бахмутського району отримали подарунки

Дата: 16.06.2020 15:21
Кількість переглядів: 883

Фото без опису

Майбутні першокласники одразу двох шкіл Бахмутського району отримали рюкзаки з канцелярією та  дитячими книгами  від Дитячого  фонду ООН, ЮНІСЕФ.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна передала набори першокласника дітям та батькам в Новолуганській та Луганській загальноосвітніх школах. Зустріч відбувалася в рамках робочої поїздки по перевірці підготовки до зими та виявлення найактуальніших проблем, які потребують допомоги.

  • Співробітництво з міжнародними організаціями та  фондами допомагають у вирішенні багатьох питань, серед них і індивідуальна підтримка родин. Сьогодні маємо прекрасну нагоду передати рюкзаки і побажати нам всім зустрітися 1 вересня на першому дзвонику.

Більше 20 хлопчиків і дівчаток повернулися додому з подарунками. В цей же день фахівці Центру соціальних служб сім’ї та молоді доставили рюкзаки в родини, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Під час зустрічі голова райдержадміністрації також зазначила, що в районі вирішено питання безкоштовного харчування дітей зі статусом ВПО та дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів. На сесії районної ради було прийнято відповідне рішення по харчуванню такої категорії дітей в школах та НВК, відповідних рішень чекають і від місцевих рад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора