A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про ситуацію на території Бахмутського району щодо респіраторної хвороби COVID-19

Дата: 16.06.2020 08:27
Кількість переглядів: 1873

Фото без опису

Як зазначено в засобах масової інформації, на території Бахмутського району підтверджено 3 випадки захворюваності респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. З них один випадок підтвердження на території с. Покровське Бахмутської ОТГ, один на території м. Сіверськ Сіверської ОТГ та один на території с. Званівка Званівської ОТГ.

Зазначене питання обговорювалось на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС Бахмутського району, яке відбулось 15 червня 2020 року. Згідно наданої інформації від головного лікаря КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради» на території Бахмутського району, в межах повноважень Бахмутської райдержадміністрації, станом на 15 червня 2020 року підтверджених випадків захворюваності респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 не має, що є фактом належного додержання вимог мешканців Бахмутського району під час впроваджених профілактичних, протиепідемічних та інших заходів під час карантинних обмежень.

Бахмутська райдержадміністрація наголошує щодо продовження додержання вимог діючого законодавства стосовно респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 в строк до офіційного зняття карантинних обмежень або їх послаблення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора