A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відчиняють дитячі садки

Дата: 15.06.2020 10:01
Кількість переглядів: 999

Фото без опису

Рішеннямткомісіїтз питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бахмутського району рекомендовано відкрити  дошкільні заклади за умов дотримання всіх рекомендацій.

Голова комісії, голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зазначила,  що від батьків надходять звернення з проханням  розпочати роботу дитячих садків, тому виникла необхідність розглянути це питання на комісії і прийняти відповідне рішення.  Рішення про  початок роботи повинен прийняти власник або орган управління , наразі з 16 червня розпочинає роботу одна група Світлодарського НВК. Як повідомила начальник відділу освіти Бахмутської РДА Світлана   Гатченко, придбані засоби дезінфекції, індивідуального захисту, є в наявності безконтактні вимірювачі температури.

Готовий до відкриття дитячий садок в Луганському, вирішені організаційні питання в Калинівці. По Часів Яру та Світлодарську рішення будуть приймати в найближчий час, як повідомили представники  громад.

Тетяна Єрохіна також нагадала, що необхідно забезпечити виконання норми діючого законодавства про безкоштовне харчування дітей зі статусом ВПО та дітей, які постраждали внаслідок збройного конфлікту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора