A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відвідали переможців конкурсного відбору «Український донецький куркуль»

Дата: 12.06.2020 08:41
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

Продовжується робота щодо здійснення постійного контролю за цільовим використанням бюджетних коштів суб’єктами малого підприємництва. 11 червня 2020 року здійснено обстеження реалізації проєктів-переможців. Під час проведення моніторингу зроблено аналіз використання коштів підприємців-переможців, досліджено умови та місця реалізації проєктів, розглянуто проблемні питання, які виникають в ході реалізації проєктів.

В рамках програми “Український донецький куркуль” реалізовано такі проєкти:

«Український часник» - під час реалізації проєкту з розвитку господарства із вирощування овочів та інших сільськогосподарських культур підприємець Олександр Хайнус створив 2 робочих місця. Підприємець не зупинився на досягнутому та окрім того, що став переможцем Українського донецького куркуля приймав участь у міжнародних програмах з проєктом розширення створеного бізнесу, де став переможцем та отримав зернову сівалку.

«Цех з виробництва рукавів високого тиску» - під час реалізації проєкту відбулось розширення вже існуючого бізнесу. Підприємець Микола Галактіонов за власні кошти придбав токарне обладнання та вже на сьогодні надає послуги не тільки з виготовлення рукавів високого тиску, а й токарні. Продукція, яка виробляється на підприємстві користується попитом на території Донецької та Луганської областей.

«Автоматизація виробництва логопедичних зондів» - у рамках проєкту виробляється продукція для постановки звуків у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.  Підприємець В’ячеслав Пиляєв також проводить роботу із розробки, апробації та виведення на ринок нових видів логопедичних інструментів. Логопедичні інструменти, які виробляються на підприємстві, користуються попитом за межами України, зокрема, на території Узбекистану, Казахстану та Білорусі.

Під час обстеження наголошено на необхідності дотримання умов угоди про фінансову підтримку суб’єктів малого підприємництва, в тому числі, по збереженню робочих місць.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора