A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

КПВВ «Майорськ» буде відкрито при безпечних умовах

Дата: 10.06.2020 11:52
Кількість переглядів: 942

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зустрілася з прикордонниками  відділу прикордонної служби Бахмут Краматорського прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби   з питання відкриття КПВВ «Майорськ». У зв’язку з багаточисельними  зверненнями громадян до адміністрації керівник району запропонувала зі свого боку всю необхідну підтримку для повноцінної роботи пункту пропуску після дозволу на відкриття.

На сьогодні виникла необхідність в облаштуванні КПВВ інформаційними матеріалами стосовно поводження на пункті пропуску в умовах карантину. На контрольно-пропускний пункт вїзду-виїзду   були передані плакати та інформаційні листи  по COVID-19.

Наразі відкриття КПВВ «Майорськ» планується 22 червня. Як повідомив  перший заступник  начальника відділу прикордонної служби «Бахмут», пропуск  громадян буде здійснюватися за всіма правилами дотримання карантинних обмежень. Однією з головних умов для громадян, які перетинають пункт пропуску, буде необхідність 2-х тижневої  самоізоляції. І як пояснив прикордонник, порушити ці правили буде неможливо, бо дата перетину буде в базі і у разі порушення терміну буде повідомлено поліцію. Відкриття КПВВ буде здійснено після видання відповідно документу штабу ООС.

У зв’язку з цим Бахмутська РДА просить дотримуватися всіх правил карантинних обмежень, про час та дату відкриття, графік роботи буде повідомлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора