A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район спільно з силами ДСНС України Донецької області готується до відновлення пошкодженого житла

Дата: 10.06.2020 08:14
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

В рамках програми відновлення житлових будинків на території області із залученням підрозділів ГУ ДСНС України у Донецькій області Бахмутська райдержадміністрація опрацьовує питання щодо організації та проведення аварійно-відновлюваних робіт пошкодженого/зруйнованого житла на території Бахмутського району.

09 червня 2020 року голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела позачергове засідання Бахмутської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в онлайн режимі, у якому взяли участь місцеві підрозділи ДСНС України у Донецькій області та структурні підрозділи райдержадміністрації. На порядку денному комісії найважливішим питанням було забезпечення місцевих підрозділів ДСНС України у Донецькій області паливно-мастильними матеріалами для організації підвозу особового складу з метою проведення аварійно-відновлюваних робіт пошкоджених будинків на території Бахмутського району. За результатами розгляду питання було вирішено залучити місцевий матеріальний резерв для відповідних робіт в рамках діючого законодавства.

Також голова райдержадміністрації зазначила, що з боку райдержадміністрації в місцевий матеріальний резерв будуть додатково закуплені необхідні матеріальні цінності для вирішення зазначених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора