A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі провели профілактичний рейд «Сім’я», «Діти вулиці»

Дата: 09.06.2020 14:57
Кількість переглядів: 773

Фото без опису

Службою у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації спільно зі спеціалістами Бахмутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, старшим інспектором ювенальної превенції Бахмутського ВП та представниками місцевих органів влади, проведений плановий профілактичний рейд «Сім’я», «Діти вулиці» на території Часовоярської міської ради

Під час проведення рейду відвідані вісім сім’ї, в яких проживає 29 дітей та які потребують соціальної підтримки.

З батьками дітей проведено профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час, недопущення вживання алкогольних напоїв. Батьків, які неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки, офіційно попередженні про неухильне їх виконання,  недопущення жорстокого ставлення до дітей, попередження бездоглядності та безпритульності, вчинення дітьми правопорушень. Батьки дітей  отримали пам’ятки  щодо вимог законодавства стосовно виховання дітей.  

За висновками рейду складені відповідні акти, стосовно п’ятьох батьків старшим інспектором ювенальної превенції сектору превенції Бахмутського відділу поліції складений протокол про адміністративне правопорушення за неналежне виконання батьківських обов’язків по відношенню до дітей.

Такі заходи здійснюються на виконання річного плану служби у справах дітей з метою удосконалення системи моніторингу щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, раннього виявлення сімей з дітьми, які потребують сторонньої допомоги застосування ефективних форм їх соціальної підтримки, всебічного вивчення умов проживання, виховання дітей, пропаганди кращих зразків сімейного виховання, профілактики правопорушень серед осіб, які не досягли вісімнадцятирічного віку, запобігання дитячій бездоглядності і безпритульності.

Робота з сім’ями триває. Безпритульний дітей або дітей, які займаються жебракуванням на території Часовоярської міської ради Бахмутського району не виявлено.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора