A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Голова Бахмутської РДА провела апаратну нараду з гострих питань в районі

Дата: 09.06.2020 14:30
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

Початок масштабного відновлювання будинків за участю сил ДСНС, робота в умовах карантину соціальних служб, стан справ з оздоровлення дітей – ключові питання, на яких зробила наголос голова Бахмутської РДА під час нарад з керівниками структурних підрозділів.

Для належного та безпечного початку відновлювальних робіт на території району вирішено питання проведення обстеження представників підрозділів ДСНС, у повному обсязі буде забезпечено харчування та проживання. Майже 2 місяці   місцеві ради та адміністрація будуть  пліч о пліч працювати з силами ДСНС, щоб відновити близько 200 будинків.

Актуальним  залишається питання літнього оздоровлення дітей. На разі остаточно не вирішено, чи будуть відкриватися пришкільні та оздоровчі табори. На сьогодні вже є заяви від батьків про намір оздоровити дітей, ведеться робота по оформленню необхідних розпорядчих документів, якщо буде надано  дозвіл, то оздоровча кампанія пройде якісно і без збоїв.

Особливу увагу та занепокоєння викладає стан підготовки до зими. У зв’язку з карантинними обмеженнями по місцевим радам та теплопостачаючим організаціям йде відставання від планових завдань.

Також були обговорені питання готовності до  проходження ЗНО, стану виконання ремонтних робіт в учбових закладах району. Також Тетяна Єрохіна  звернула увагу на покращення взаємодії з місцевими радами з питань захисту прав та свобод громадян та їх реалізації (базові соціальні послуги, безкоштовне харчування школярі та вихованців дитячих садків).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора