A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Співробітники відділу культури та спорту райдержадміністрації прийняли участь в онлайн-нараді управління культури і туризму облдержадміністрації

Дата: 05.06.2020 15:16
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

Начальник відділу  культури, молоді та спорту Бахмутської райдержадміністрації Ірина Тишакова та співробітники відділу прийняли    участь в онлайн-нараді управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації, яка була присвячена підвищенню медіаграмотності працівників культури. На нараді були розглянуті технічні питання щодо проведення онлайн-заходів, заповнення звітів та заявок онлайн-таблиць, безпеки та захисту інформації.

В умовах дотримання карантину заклади культури Бахмутського району почали активно використовувати у своїй роботі нові можливості в наданні культурних  послуг населенню у вигляді проведення заходів у онлайн – режимі. Це дає можливість кожному  мешканцю нашого району побачити на сторінках соцмереж – Ютуба та Фейсбука: онлайн-привітання, міні-концерти народних та зразкових колективів району, виступи солістів та музикантів, майстер-класи керівників гуртків народної творчості, виступи місцевих поетів та виставки народної творчості наших мешканців.

На сьогоднішній день заклади культури району забезпечені технічними можливостями проводити відеозаписи творчості й транслювати їх для населення.

Ми пишаємося  працівниками культури району не тільки як творчими людьми, а й як людьми, які йдуть в ногу з часом, освоюючи нові можливості та технології.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора