A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі визначають потребу в соціальних послугах

Дата: 04.06.2020 11:45
Кількість переглядів: 1026

Фото без опису

З метою широкого виявлення потенціальних отримувачів  базових соціальних послуг в Бахмутській РДА відбулося засідання  Робочої групи щодо визначення потреб населення Бахмутського району в соціальних послугах. До складу Робочої  групи увійшли представники соціальних служб та  установ, а також місцевих рад.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зазначила, що першочерговим завданням на сьогодні є виявлення всіх можливих отримувачів соціальних послуг, для цього було запропоновано провести опитування та зробити соціальні паспорти громад. Також було розглянуто ряд питань стосовно відповідності тарифів на соцпослуги діючому законодавству.

З цього приводу рекомендовано КУ «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» розробити та затвердити Порядок регулювання тарифів на соціальні послуги відповідно до Порядку регулювання тарифів на соціальні послуги, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року № 428, та Порядок установлення диференційованої плати за надання соціальних послуг відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року № 429 «Про затвердження Порядку установлення диференційованої плати за надання соціальних послуг».

Під час наради голова РДА також нагадала про необхідність прийняття відповідних рішень місцевими радами про забезпечення безкоштовним харчуванням дітей зі статусом ВПЛ та постраждалих внаслідок збройного конфлікту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора