A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутський район озвучив головні проблеми сьогодення

Дата: 03.06.2020 17:07
Кількість переглядів: 646

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна взяла участь в Онлайн Консультації: "Щодо потреб та впливу кризисної ситуації викликанаCOVID-19" та зупинилась на головних проблемах району.

Стан водопостачання, відсутність траспортного сполучення, зруйноване житло, втрати по бюджету – найактуальніші питання, які потребують вирішення як в районі, так і в області в цілому.

Відкрила консультацію Інна Голованчук, заступник міністра, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Вона зауважила, що мета обговорення в тому, щоб отримати цілісну  картину для подання пропозицій на розгляд Світового банку.

Предметом обговорення стали теми: соціальні проблеми жителів  області/населеного пункту/територіальної громади в цілому та як вони загострилися через ситуацію з COVID-19, вплив ситуації з COVID-19 на економічні проблеми та можливості в області/населеному пункті/територіальній громаді та стратегічні підходи до прискорення економічного розвитку територій; проблеми та можливості у взаємодії між Урядом України, місцевими органами влади, органами місцевого самоврядування Донецької області та жителями цієї області, включаючи вплив на них через ситуацію з COVID-19.

Всі пропозиції, як зазначили організатори дискусії, будуть враховані та знайдуть відображення в документі Міністерства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора