A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Наближення соціальних послуг до всіх мешканців Бахмутського району

Дата: 03.06.2020 16:37
Кількість переглядів: 757

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної провела засідання робочої групи щодо визначення потреб у соціальних послугах осіб/сімей або соціальних груп у Бахмутському районі.

Секретар робочої групи  доповіла про роботу, яку було проведено управлінням праці та соціального захисту Бахмутського району спільно із Бахмутським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Бахмутським районним центром комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та  Бахмутським районним територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг), які є потенційними надавачами соціальних послуг.

На засіданні робочої групи визначено потребу у соціальних послугах осіб/сімей або соціальних груп у Бахмутському районі, враховуючи реальний контингент потребуючих в них. Окрім цього, з метою здійснення більш розширеного аналізу та визначення потреб у соціальних послугах прийнято рішення щодо розширення членів Робочої групи шляхом включення до неї представників Служби у справах дітей Бахмутської районної державної адміністрації, відділу культури, молоді та спорту Бахмутської районної державної адміністрації та Бахмутського міського центру зайнятості.

Голова райдержадміністрації запропонувала відновити роботу комісії по прийняттю рішення про звільнення громадян, що мають рідних, від зазначеної плати за обслуговування в територіальному центрі соціального обслуговування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора