A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відновлено пасажирське перевезення АТ «Укрзалізниця»

Дата: 01.06.2020 09:25
Кількість переглядів: 589

З 1 червня 2020 року відновлено приміське залізничне сполучення на території Бахмутського району.

Між управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та Регіональною філією «Донецька залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» укладено договори про компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців Бахмутського району в залізничному транспорті на 2020 рік.

З метою реалізації державної політики у сфері соціальної підтримки пільгових категорій населення, рішенням сесії Бахмутської районної ради від 20.12.2019 № 7/39-699 затверджена Районна комплексна програма соціального захисту пільгових категорій населення на 2020 рік (далі – Програма).

Одним із заходів Програми є здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян-мешканців району, пасажирським транспортом загального користування, у встановленому порядку.

Прийнятий Порядок фінансування видатків районного бюджету Бахмутського району на здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян – мешканців району пасажирським транспортом загального користування (далі – Порядок) забезпечує механізм контролю за коштами місцевого бюджету в межах виділених кошторисних призначень на відповідний рік, виходячи з можливостей районного бюджету, та у жодному разі не обмежує право окремих категорій громадян на пільговий проїзд пасажирським транспортом загального користування.

Відповідно до пункту 6 розділу IІІ Порядку управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації проводить відшкодування за надані пільги згідно договору в межах  адміністративно-територіальної одиниці, яку обслуговує, тобто відшкодування проводиться по пільговиках, які включені в Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

Відшкодування за надані послуги з перевезення мешканців Бахмутського району здійснюється в повному обсязі відповідно до укладених договорів, затвердженого Порядку та в межах виділених коштів на здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян району залізничним транспортом. Станом на 01.06.2020 заборгованість за пільгові перевезення в залізничному транспорті відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора