A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Привітання голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 29.05.2020 14:04
Кількість переглядів: 941

Фото без опису

Любі учні!

Шановні батьки та педагоги!

Від щирого серця вітаю Вас зі святом «Останнього дзвоника», який розпочинає веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості випускників 11 класів.

Для школярів цей день сповіщає про завершення навчального року та початок відпочинку, а для випускників – цей останній дзвоник означає розставання з дитинством і те, що вже завтра розпочинається доросле життя.

Вірю, що вам, дорогі випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни. Із власного досвіду пам’ятаю,  що це особливий день для кожного випускника, коли закінчується один період життя, який називається юність та відкриваються нові шляхи, нові горизонти.

Вчителям та батькам цього дня бажаю мудрості та терпіння. Своєю нелегкою працею ви кожен день доводите, що український народ – розумний, інтелектуальний та вірний звичаям і традиціям рідної землі.

Бажаю Вам оптимізму, натхнення та наполегливості, щедрої долі, невичерпної енергії та миру у Ваші домівки!

Нехай останній дзвоник пролунає у кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією на життєві гаразди та успіхи.

Бажаю Вам добра й благополуччя, міцного здоров’я і злагоди у Ваших родинах. Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора