A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відновили електропостачання!

Дата: 28.05.2020 15:41
Кількість переглядів: 923

На території Бахмутського району Донецької області розташоване смт. Луганське, яке знаходиться в «сірій» зоні та наближене до лінії розмежування.

З 24 травня 2020 року у зв’язку з пошкодженням електропостачання 1240 абонентів смт. Луганське залишились без світла. У зв’язку з цим у мешканців зазначеного населеного пункту було відсутнє водопостачання, оскільки забір води здійснюється зі свердловин електричними насосами. Також виникла складна ситуація зі збереженням продуктів харчування.

За інформацією від диспетчера ПАТ «ДТЕК Донецькі електромережі» НП Бахмутський РЕМ о 13.40 28 травня 2020 року співробітниками Бахмутського РЕМ були завершені ремонтні роботи на повітряній лінії 10 кВт «Світлодарськ-Калініна» (підключено 12 ТП). Наразі електропостачання в смт. Луганське Бахмутського району відновлено у повному обсязі.

Голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна висловлює подяку Донецькій ОДА, цивільно-військовому співробітництву, спільному центру з контролю та координації, ПАТ «ДТЕК «Донецькобленерго» , працівникам ПАТ «ДТЕК Донецькі електромережі» НП Бахмутський РЕМ за допомогу у вирішенні відновлення електропостачання мешканцям Бахмутського району.

Тільки спільними зусиллями та згуртованістю дій можливо досягти позитивних результатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора